PressWeb

Archiv rubriky: Zprávy

Continue Reading
Continue Reading
Continue Reading
Continue Reading
Continue Reading
Continue Reading
Continue Reading
Continue Reading
Continue Reading

Jeřáby Adamec Crane Systems

Jeřáby Adamec Crane Systems

Kdo nebo co, představuje firma jeřáby Adamec? Jsme společnost s ručením omezeným. Řadíme se k předním dodavatelům jeřábové technologie, zdvihacího zařízení a ocelových konstrukcí, po celé České republice. Můžeme se pochlubit dlouholetou tradicí a úspěšnou minulostí, která dává vzniknout i budoucnosti firmy.

Jeřáby Adamec Crane Systems mají za sebou spoustu spokojených zákazníku, což představuje tu nejlepší vizitku a odměnu, pro každou společnost. Naše společnost se záměrně zaciluje na špičkovou technologii a dáváme přednost kvalitě, spolehlivosti a inovaci. Stále sledujeme trh a snažíme se být vždy krok před konkurencí.

Výrobky firmy Jeřáby Adamec Crane Systems se vyznačují robustní konstrukcí a mají vysokou míru únavové životnosti, protože se zaměřujeme na moderní a produktivní technologie. Zaměstnanci firmy, jsou pravidelně a pečlivě proškolováni. Technologie a výrobky společnosti, jsou vhodné jak pro dílenské, tak skladovací prostory. Všechny výrobní a projektové podklady si firma Jeřáby Adamec Crane Systems vyrábí sama, díky nejnovějším a moderním technologiím, které zaručují to nejoptimálnější technické řešení. Vsadili jsme na vysoké standardy, inovace, technologii a především kvalitu. Díky svým odborným znalostem, systémového řešení a inženýrství, zaujímáme přední pozici na trhu. Spokojení zákazníci, kteří nás neváhají kdykoliv znovu kontaktovat, tak vtiskli naší společnosti neodmyslitelný punc kvality.

Novinky pro potencionální i stávající klienty

DENSO MANUFACTURING LIBEREC

Uvedli jsme do provozu speciální jeřáb s nízkou stavební výškou

ZOELLER SYSTEMS

Podařilo se nám provést úspěšnou instalaci jeřábu ACS 2t/7,48m s novým typem kladkostrojů Stahl SC a připravujeme další dodávky

JEŘABY ADAMEC-IDEAL AUTOMOTIVE-JEŘÁB ACS-25T+10T+JD

Pro firmu Ideal Automotive, výrěobce komponentů vozidel značek Mercedes, Audi, Volkswagen group, Ferrari

Continue Reading

Anglická školka Praha 4

Anglická školka Praha 4 pro každé dítě

Pokud si nyní vybíráte, kam od září pošlete své malé děťátko, tak máte zajisté veliké dilema. Existuje mnoho různých zařízení, která mají různé výhody, i nevýhody. Co tedy zvolit? Pokud myslíte na budoucnost vašeho dítěte a chcete pro něj to nejlepší, tak si rozhodně vyberte právě něco tak praktického a úžasného, čím je anglická školka Praha 4. Zde se naučí vaše dítě ovládat tento světový jazyk na skutečně dobré úrovni, bude ho považovat za přirozený a v pozdějším věku už pro něj nebude jediný problém se ho naučit. Je to velmi výhodné a lákavé, proto neváhejte ani vy a investujte své peníze do vzdělání vašeho potomka. Uvidíte, že vám za to jednou skutečně poděkuje.

soukromá školka Praha 4

Anglická školka Praha 4, pro děti to nejlepší

Pokud chcete pro své dítě opravdu to nejlepší, tak neváhejte a investujte do těchto služeb. Připlatit si se vyplatí, nejenom, že se můžete těšit na intenzivní výuku jazyka, bude zajištěná i kvalitní péče, zajímavý vzdělávací program a tak podobně. Vše bude zkrátka přesně podle vašich představ, váš potomek bude taktéž spokojený.

Anglická školka Praha 4 program pro děti

Program je velmi promyšlený a propracovaný, a to tak, aby vyhovoval všem dětem. Je zaměřen na tento cizí jazyk a také na všeobecný rozvoj každého dítěte. Vše je tedy zajištěno, nemusíte mít jediné obavy. Uvidíte, že se vám tyto báječné služby vyplatí a že investice do nich byla rozhodně velmi výhodnou.

Anglická školka Praha 4

Continue Reading

ORM – Online reputation management

Online Reputation Management (ORM)

ORM neboli online řízení dobré pověsti. Vytvoření a následné udržení dobrého jména firmy je jedním z nejdůležitějších, ale zároveň nejobtížnějších úkolů PR oddělení. Na trhu se proto začínají objevovat tzv. „inteligentní“ služby a nástroje, které dokáží sledovat elektronická média a informují firmy o vývoji jejich pověsti.

ORM Odstranění negativních zpráv ORM

Odstranění negativních zpráv – ORM – Online Reputation Management Obr.1

ORM Online Reputation Management – Odstranění negativních zpráv

Rychlá reakce je důležitá

V dnešní technicky pokročilé době, kdy si většina lidí neumí svůj život představit bez emailů, komunikace přes sociální sítě nebo možnosti sdělovat své osobní názory prakticky 24 hodin denně, musí být reakce na publicitu téměř okamžitá. Jakmile nezareagujete během několika málo minut či hodin, druhý den již vaše snaha nemusí nikoho zajímat.

ORM (Online Reputation Management) zajistí neustálé sledování veškerých informací o firmě, pomocí publikace vhodného obsahu dokáže podpořit pozitivní informace a ty negativní naopak potlačit.

Odstranění negativních zpráv - ORM - Online Reputation Management Obr.1

Odstranění negativních zpráv – ORM – Online Reputation Management Obr.2

V čem spočívá Online Reputation Management – ORM

ORM – odstranění negativních zpráv je proces, který zajišťuje odstraňování nežádoucích informací, případně jejich odsunutí do „spodních“ pozic. Jakmile se jednou objeví negativní informace o firmě, nebo se zveřejní nevhodný text či obrázek, ještě několik let poté jsou na internetu veřejně přístupné. Kdekdo si je může vyhledat zpětně a to řádově na desítky let.

Konkurenční boj

Mnoho firem se potýká s problémem, kdy se stávají obětí útoků ze strany konkurenčních podniků. Hledají důvěrné informace za pomoci nelegálních zdrojů, které pak v negativním světle podají veřejnosti. Díky ORM se firma může jednoduchým způsobem dostat ze spárů konkurenčního podniku, který se snaží pošpinit jejich image a pověst.

Online Reputation Management je důležitou součástí firem a společností

Online reputation Management Odstranění negativních zpráv ORM

Internet se bohužel stal místem, kde si kdokoli může proti firmám či jednotlivcům napsat úplně cokoli. A to zcela anonymně, bez jakéhokoli postihu. Nespokojení zákazníci mohou získat špatnou zkušenost a zveřejní tak negativní recenzi. Když se takových recenzí sejde více, už to „zavání“ problémem. Tím je třeba se zabývat. Pro firmy je důležité, aby jejich online pověst byla pozitivní a „čistá“. Online Reputation Management – ORM má výraznou schopnost zlepšit online pověst společnosti.

 

 

Odstranění negativních zpráv – Online Reputation Management – ORM

Continue Reading

Autodoprava Praha

Autodoprava Praha

Nevím, zda poděkovat náhodě, ale myslím, že se sluší poděkovat přímo firmě Autodoprava Praha. Pocházím z Ostravy, kde je jak všichni vědí, nedostatek pracovní příležitosti. I já jsem jako jedna z mnoha přišla o práci a nevěděla co dál? Procházela jsem pracovní nabídky a narazila na jednu, která mě zaujala. Když to zkrátím, práci jsem získala, ale v jiném městě. Můj další úkol tedy zněl: sehnat si tam i bydlení. Byt byl zcela nezařízený a proto, jsem musela veškerý nábytek, peřiny, nádobí a jiné věci, přestěhovat sebou do Prahy. Doma mám spoustu kamarádů a kamarádek, kteří mi neváhali pomoci s balením i demontáží nábytku. Problém však nastal v momentě, kdy jsme řešili, jak věci přestěhovat. Tu jeden kamarád přišel s nápadem, že zná někoho v okolí Prahy, který pracuje pro stěhovací firmu Autodoprava Praha. Byla to náhoda nebo osud? Vše bylo tak jednoduché. Nejspíš to tak mělo být! Zaplatila jsem si pouze službu stěhovacího auta s řidičem. Tak i pro mne, coby nezaměstnanou s pár korunami v kapse, se stěhování na druhý konec republiky stalo uskutečnitelnou realitou.

Autodoprava Praha

 

Záznam celé obrazovky 2.4.2014 124527-001

Autodoprava Praha 4 obr. 1

Avšak kamarádi se mnou do Prahy jet nemohli, ale ten pán co řídil stěhovací auto, zvedl telefon a po příjezdu do Prahy, do mého nového bydliště se znenadání objevili zase jeho kamarádi či kolegové. Vše mi pomohli vystěhovat, smontovat a ustavit. Připadala jsem si, jako Alenka v říši divů. Mimo jiné jsem si tímto způsobem hned získala nové kamarády. Určitě bych se jednoho dne chtěla opět vrátit zpět do mého rodného města a už nyní vím, koho požádám o pomoc při stěhování. Bude to stoprocentně Autodoprava Praha. Vše bylo automatické, bleskové, pohodové a zkrátka super. Pokud se někdo hodlá stěhovat, musím vřele doporučit a nemohu si svůj příběh nechat jen pro sebe.

Autodoprava Praha 4 video:

Continue Reading